Drama Korea Ending Again Subtitle Indonesia

Ending Again mangrupikeun genre drama wéb korean énggal ngeunaan Romance, Pamuda, Drama. Mimiti ditayangkeun tanggal 8 Pebruari dina YouTube Playlist Studio sareng halaman Facebook, ogé Naver Cast. Éta bakal disiarkeun unggal Saptu sareng Minggu di 19:00 KST (Koréa Standar Korea). “Ending Deui” mangrupikeun drama anu katilu dina séri “Akhir” saatosna “The Ending Flower” (2018) sareng “The Best Ending” (2019). Éta ngobrol ngeunaan cinta sajati sareng carita perkawinan anu leres.

Nyaritakeun kisah cinta sareng nikah anu leres. Drama museurkeun kana ngajelaskeun hubungan anu réalistis sareng kumaha awéwé ningali hubungan ieu. Nanging, Ending Deui, menimbulkeun patarosan kumaha akhir hubungan anu bakal kajantenan. Ending Deui deui diarahkeun ku Park Dan Hee sareng aktris béntang Jo Soo-Min, palaku Kang Hee, Kim Geon-Won, sareng Jung Gun-Joo. Drama ieu mangrupikeun adaptasi tina halaman web tina nami anu sami. Park Dan-Hee nyaéta sutradara, sedengkeun Jung Soo-Yon nyerat naskah pikeun acara. Playlist Studio ngahasilkeun pintonan.

Ending Again nyarioskeun “romantika penipuan” dua urang anu teu hoyong kawin tapi mutuskeun nikah henteu nampi nikah “pangantenan panganten anyar” [e.g. Pamaréntah keuangan pamaréntahan pikeun pasangan anu pangantenan ngabantosan aranjeunna nyéwa bumi]

Ending Again Sub Indo

  • Judul Asli: 또한번 엔딩
  • Judul Lain: Ddohanbeon Ending , Ttohanbeon ending
  • Genre: Romance, Youth, Drama
  • Drama: Ending Again
  • Negara: South Korea
  • Jumlah Episode: 12
  • Ditayangkan: Feb 8, 2020 – Mar 15, 2020
  • Jadwal Tayang: Sabtu, Minggu
  • Original Network: Naver TV Cast
  • Duration: 15 min.
  • Rating: 15+ – Teens 15 or older

Pemeran

  • Jo Soo Min sebagai Chan In Young
  • Kang Hee sebagai Yoo Chan Hee
  • Kim Geon Won sebagai Do Yoon Soo
  • Kim Min Ah
  • Ma Si Hwan sebagai Team leader
  • Choi Hee Jin sebagai Go Min Chae
  • Jung Gun Joo sebagai Choi Woong

Download Drama Ending Again

Episode 1

360p: Zippyshare | Google Drive | Mirrored

Episode 2

360p: Zippyshare | Google Drive | Mirrored

Episode 3

480p: Zippyshare | Google Drive | Mirrored

Episode 4

480p: Zippyshare | Google Drive | Mirrored

Episode 5

480p: Zippyshare | Google Drive | Mirrored

Episode 6

480p: Zippyshare | Google Drive | Mirrored

Episode 7

480p: Zippyshare | Google Drive | Mirrored

Episode 8

480p: Zippyshare | Google Drive | Mirrored

Episode 9

480p: Zippyshare | Google Drive | Mirrored

Episode 10

480p: Zippyshare | Google Drive | Mirrored

Episode 11

480p: Zippyshare | Google Drive | Mirrored

Episode 12 END

480p: Zippyshare | Google Drive | Mirrored

Mungkin Anda Menyukai

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

Pin It on Pinterest

CERITA KITA